| 0 comments ]

14 April 2007



Hari ni...aku pass ujian kelayakan memandu...haaa, dalam plan aku, aku nak buat test ngan JPJ 18 haribulan nih...bile dah ada lesen...member2 aku yang ada kat dalam kem PLKN tuh, ready2 le nak jemput aku ngan member2 yang lain...hehe. Aku nak round satu Malaya.



Hari ni gak ada PC Fair kat Berjaya Megamall, Kuantan. Aku ngan Moja bersama2 beberapa rakannya visit la tempat tuh...depa cari MP4 berkamera...aku lak cari laptop sebijik, RAM laptop DDR2 1 GB/512 MB, ngan External Hard Drive. Tapi tau2 la...parent aku dah btolak ke Sarawak lagi...fund aku x cukup...err...sebenarnya cukup kalu aku nak beli salah 1 daripada benda2 tuh, tapi duit tuh aku perlukan untuk benda lagi penting...so, aku kene tunggu la next PC Fair atopun aku tunggu cashbox aku meningkat 400% dulu..hahaha...



Mane tak meleleh, Dell Aspire ntah bende la modelnyer RM1999 ngan macam2 jenis free product dia bagi...



Sape nak support aku, nak huloq sket2 ke, huloq la kat aku...sponsor terus pun leh...hahaha....

0 comments

Post a Comment

P/S: Kepada pemberi komen 'tanpa nama' atau 'anonymous' diharapkan dapat meletakkan nama samaran di kaki komen untuk menunjukkan keikhlasan anda. Terima kasih.