| 10 comments ]
From fadzrulhisyam
Ini kerja Kucai.



From fadzrulhisyam
Window belakang tu sedang ulangkaji SOM lagi tu!

From fadzrulhisyam
Ini kerja Fatiehah. Ibarat pembunuh jalanan.


From fadzrulhisyam
Hasil 'karya' Fatiehah.


Pernahkah anda meminta fail dari mana-mana rakan anda dalam jumlah yang banyak, dan anda sangkakan dia akan memberinya dalam compressed file seperti .zip ataupun .rar. Namun, apa yang berlaku, dia memberikan dalam bentuk satu-satu secara bundle.

Aku pernah rasainya. Malah bukan sekali, tetapi sudah banyak kali aku hadapinya. Tatapilah foto-foto ini dan pertimbangkanlah kejadiannya. Bayangkan anda perlu lakukan tugasan yang sama sebanyak 88 kali!

10 comments:

  1. biasa jek kena dsbbkn x smue org ad zip or rar so jgn mare mereka...gne r skype baru xpening sgt kalo mereka2 antau bundle n selamat berstudi....

    ReplyDelete
  2. hahahaha...kita serupa..
    time ak lak si ayul yg sengal punyer keje...bg gmbr bknnyerr nk compress...56 keping..klu nk cancel same jerr keje nyerr ngn accept..bek ak accept..1 mlm ak accept mnde alah 2..mmg pndraan jari btui..
    kuang asam...huhuhu

    ReplyDelete
  3. anashahira >> dah, nak buat cmne...org pakai skype standard nih...tau la diorg 2 dah advance kan...hahaha...tp mmg zalim r kalau 88 files anta gituh...ades...

    fadilah >> hehehe...ayol mmg sengal sejak azali lagi...hahaha...

    ReplyDelete
  4. ak gak yg salah..
    xpe..glemer gak nama ak masuk blog ko...
    hehe...
    bangga syh..

    ReplyDelete
  5. haha...
    spe soh dera aku...
    kan dah kena dlm post aku ni

    ReplyDelete
  6. dlm pd ulg kji som pn,still bkak fster la, blog la,ym la.mcm2 lg la.

    byk tol keje ko bt..yg som tu dh jtuh ke no bpe dh..

    hahaha

    ReplyDelete
  7. walaupon sumer 2 terbukak,
    check again...

    below of the skype is SOM Microsoft office windows.

    Then, ym 2, offline...tgk simbol ym kat task bar sebelah kanan...

    tiada keraguan di situ ya...

    kalau tgk folder yg dibuka pon...
    berkenaan dgn subjek SOM...

    ReplyDelete
  8. haha siput tu punya keja rupenye..
    hurm..ak pnah mngalami naseb yg sama..tp roomate ak pnya keja..100 file lbey plak tu..
    huupnat accept tgu cmplete smpai ttdo..

    ReplyDelete
  9. ni rs nk wat lg..anta file byk2..
    nnt masuk lg nm ak dlm list blog ko..haha

    ReplyDelete
  10. huh...ada niat jahat di sini...
    dengan kuasa bulan, akan menghukummu!!!

    ReplyDelete

P/S: Kepada pemberi komen 'tanpa nama' atau 'anonymous' diharapkan dapat meletakkan nama samaran di kaki komen untuk menunjukkan keikhlasan anda. Terima kasih.