| 8 comments ]

Di kala suhu badanku mececah 37.3 °C, antara perkara yang paling aku takuti adalah air. Bukan kerana air itu melemaskan, tetapi air itu menyejukkan. Setiap pagi dan petang, aku perlu mempertimbangkan untuk menyimbahkan diriku dengan H2O yang bersuhu 23 - 27 °C.

Tambah-tambah lagi, malam ini ada Ujian 1 subjek Strength of Materials. Aku tak pasti jika dapat fokus dalam ujian ini nanti. Sudahlah aku belum cover semua bab lagi untuk ujian nanti.

Cuaca pula agak tidak stabil dengan hujan dan panas berganti-ganti. Dengan hujan yang agak berpanjangan, suhu sekeliling juga hanya mencecah 22 - 27
°C sahaja. Ditambah pula dengan tiupan angin yang dingin. Pastinya aku tak tahan dengan keadaan ini.

Aku mengharapkan agar suhu badanku kembali ke paras suhu 36.9
°C ataupun 37 °C.

8 comments:

  1. takut air???
    alamak pas nie doa byk2 xjmpe kamu bro..
    kalo x,xtahan baunye...
    comei r plak gambo kamoo tdo di kafe di atas buku SoM....
    lalalala....

    ReplyDelete
  2. huh...
    org mandi laa...
    cume seram ngan air ajer...

    ReplyDelete
  3. ish3
    ptot r ak rse cm ade pncmarn bau je y blku kt c10gf ni..ko upenye..nk2 je ak pggl org foging 2 mai cni smbur2 kt ko skit bg wangi..xpe..nnt ak sdia kn air pnas u ko mndi..suhu dlm 100 darjah KELVIN ok x?

    ReplyDelete
  4. cis...
    ape punye la mmbr sorang nih...

    ko komplen tuh ko bau lan,
    abes yg aku slalu kuar masuk bilik mandi tiap kali ko gosok gigi tuh
    bukan mandi namenye??

    100°K? ko reti kire x?
    2 tetap -173°C

    ape daa....mcm kat pluto ade la

    ReplyDelete

P/S: Kepada pemberi komen 'tanpa nama' atau 'anonymous' diharapkan dapat meletakkan nama samaran di kaki komen untuk menunjukkan keikhlasan anda. Terima kasih.