| 2 comments ]



Datuk Seri Najib Tun Razak akan mengangkat sumpah sebagai Perdana Menteri ke-6 mengantikan Datuk Seri Abdullah Badawi pada hari ini, 3 April 2009. Tahniah Kepada Datuk Seri Najib. Sila lihat gambar selanjutnya




2 comments:

  1. aku lg comel ..haha..
    tp masa kecik2..msti muka innocent..huahua

    ReplyDelete
  2. Salam bro..
    nice all those pictures...
    Pasal domain tu, bagus ar ko dah register.
    Next step, ada beberapa langkah lagik baru boleh guna domain baru.
    Ko pergi kat sini:
    http://www.blogspottutorial.com/2009/02/how-to-set-up-cocc-domain-for-blogger.html?showComment=1235884740000

    Sini ada tutorial pasal penukaran domain.
    Aku pon belajar melalui internet..hehe
    Lepas siap semua arahan tu, ko punya blog ni x boleh view untuk beberapa hari atas sebab proses untuk publish domain baru tu perlukan masa...
    So, just be patient...
    BTW, gud luck dude!

    p/s:aku x boleh msg kat ruangan chating ko memandangkan UniMAP kat sini telah menapis segala jenis ruangan chating di internet.Chating box kat blog aku tu jer yang x tapis lagi oleh pihak UniMAP.Harap ko faham...(unimap sengal!!!!!..geram aku)

    ReplyDelete

P/S: Kepada pemberi komen 'tanpa nama' atau 'anonymous' diharapkan dapat meletakkan nama samaran di kaki komen untuk menunjukkan keikhlasan anda. Terima kasih.