| 11 comments ]


Ini ada sebuah kisah, aku dan beberapa rakan-rakanku telah mngubah sesuatu seperti dalam gambar di atas, kepada sesuatu yang akan anda lihat pada pengakhiran post ini.



Ada suatu masa, kami semua memulakan usaha perubahan itu.



Namun, kami semua berasa buntu kerana tak tahu apa yang perlu kami lakukan.



Lalu aku berusaha untuk melakukannya juga. Terus berusaha, terus berusaha, dan usaha, usaha, usha... eh, usaha! (hehe).



Sampai satu keadaan, aku rasakan usaha aku telah pun berjaya, lalu aku mengujinya.



Setelah aku berpuas hati, beginilah jadinya benda itu.



Lalu aku serahkan kepada Ally untuk menambahkan nilai estetika benda tersebut. Maka jadilah ia sebegini rupa, siap dengan 'pelakon' tambahan lagi tu!



Setersunya, tibalah masanya untuk kami persembahkan kepada khalyak ramai.



Aku sibuk menyiapkan slide show yang masih belum lagi lengkap. Ketika itu juga, aku masih belum tentukan apa yang nak aku katakan, kerana aku belum bersedia apa-apa kerana malamnya, aku menyiapkan laporan projek lain dari projek ini.



Setelah kami bentangkan produk kami ini, kami bertukar kepada golongan yang photogenic dan photomaniac. Pantang ada kamera katakan.







Lalu, tontonlah kamu dengan gambar-gambar 'skandal' ini. Aleh-aleh, orang yang sama sahaja.





Maka dengan itu, tamat sudahlah salah satu projek aku semester ini. Ini ialah logo syarikat kami, Super Pentagon Pvt. Ltd.



Ini pula poster produk kami.



Akhir sekali, ini adalah watak utama ceritera ini.


Maka tamatlah ceritera ini.

11 comments:

  1. alamak...
    mmg b'kaliber r plakon2 kt dlm tu..
    blh bt drama..
    hahaha.

    ReplyDelete
  2. hehehe....ak slah satu skandal ko erkk??? xtaw lak ak..hihiihhihii

    ReplyDelete
  3. hafizah >> kan ade pelakon2 dlm tuh dah ade album...

    fadilah >> ko skandal xbape nak jadi...
    hahhaha

    ReplyDelete
  4. hafizah >> kan ade pelakon2 dlm tuh dah ade album...

    fadilah >> ko skandal xbape nak jadi...
    hahhaha

    ReplyDelete
  5. aku skandal gak ke??
    setiausaha sulit xbley lebih2 ni..
    huhu... :p

    ReplyDelete
  6. hahaha...ko skandal tak dan nak jadi....wakaka

    ReplyDelete
  7. hampes!!!!
    ak xnk skandal ngan ko..
    ak tunggu skandal ngan fahrin ahmad je..

    ReplyDelete
  8. eleh...fahrin la konon...
    aku leh cari skandal lain la...
    see ling ngan rupyn ade can...wakaka

    ReplyDelete
  9. aku macam kenal je budak pompuan baju hijau tue...budak mrsm aku...fatiehah..tak sangka..

    ReplyDelete
  10. heh paan..
    di mn2 mst ad ko..
    haha..
    blogger hebat katekan..
    dunia ni kecik je..
    kalu ad free, dtg la ump yer..

    ReplyDelete

P/S: Kepada pemberi komen 'tanpa nama' atau 'anonymous' diharapkan dapat meletakkan nama samaran di kaki komen untuk menunjukkan keikhlasan anda. Terima kasih.