| 3 comments ]
Award

Copy image ni, kemudian tulis sbarang komen mengenai penghantar award tersebut.
1. Aku tak tahu sangat tentang Farah.
2. Yang aku tahu, dia ini agak happy-go-lucky.
3. Mungkin juga agak kebudak-budakan (seperti dalam kuiz di Facebook).
4. Tengok tajuk blog dia pun dah tahu dia ini jenis macam mana.
5. Lebih rendah dari aku. Semestinya.
6. Cuma tak pasti kalau dia lebih berat dari aku.
7. Layanlah blog dia kalau nak tahu lebih tentang dia.

Tag
1. Awak Jawa atau Boyan? Kenapa?
- Bukan kedua-duanya. Melayu bercampur Bidayuh.


2. Kalau awak saintis yang kaya-raya, apa akan anda buat dengan duit banyak itu?
- Guna untuk apa yang sepatutnya.


3. Apa akan anda buat kalau seorang tu datang ke arah awak dan tumbuk muka awak tanpa sebab?
- Sebab aku hensome.


4. Kalau bende berharga yang anda mempunyai hilang/dicuri/pecah, apa akan awak buat?
- Frust menonggeng seperti berpisah dengan kekasih sebanyak enam kali.


5. Kalau awak diluar negeri, misalnya Africa, apa akan awak buat disana?
- Cari peluang perniagaan.


6. Sebelum awak tidur awak buat apa?
- Tak sempat nak buat apa-apa, biasanya tertidur dulu sebelum buat apa-apa. Baca doa dulu pasti dah.


7. Kalau awak pergi luar negeri bersama nenek/datuk, apa akan anda bawak bersama?
- Bawalah apa yang patut dan sesuai.


8. Apa yang selalu dalam hati anda?
- Kecelaruan


9. Apa yang anda selalu kenangkan?
- Zaman kanak-kanak, kenangkan Miza.


10. Kalau awak dapat jumpa seorang yang awak nak sangat jumpa, apakah expression anda?
- Pastinya suka. Ia ibarat hadiah seumur hidup.

*****

Tunggulah siapa mangsa seterusnya.

3 comments:

  1. SalaAm..

    Hey, where did you get that Bidayuh from?

    ReplyDelete
  2. 1. Aku tak tahu sangat tentang Farah. <-- kamu ketua group plkn ku ok! hahaha

    3. Mungkin juga agak kebudak-budakan (seperti dalam kuiz di Facebook). <-- ini blh mdatangkn marah neh. hahah. umur kite same k. so xlh nk ckp cm2. smemangnye diriuku lbh matang. ;P
    4. Tengok tajuk blog dia pun dah tahu dia ini jenis macam mana. <-- what wrong wit my blog title? hehe

    6. Cuma tak pasti kalau dia lebih berat dari aku. <-- beratku 45. adakah lbh berat?? hahaahha

    btw thx 4 doin diz again n again
    hahahah
    n jgn frust2 yer bout cinte2
    1 day u will find sum1 btter
    go bravo go!
    ;P

    ReplyDelete
  3. Hawa >> This blood come from my mother. The head hunter fighter.

    Farah >> Nampaknye, den lebih berat la...akahz...ag pon jgn amek hati yek...gurau ajer nih...hehehe

    ReplyDelete

P/S: Kepada pemberi komen 'tanpa nama' atau 'anonymous' diharapkan dapat meletakkan nama samaran di kaki komen untuk menunjukkan keikhlasan anda. Terima kasih.