| 8 comments ]
Dimaklumkan bahawa aku telah merombak semula syarat-syarat untuk link exchange antara Fadzrulhisyam dengan blog-blog lain. Bermula dari penyiaran post ini, tiada syarat ketat dikenakan untuk link dari blog lain untuk disiarkan ke dalam blog ini.

Sehubungan dengan itu, kepada sesiapa yang berminat untuk bertukar-tukar link dengan blog ini, sila tinggalkan link anda di bahagian komen post ini.

Untuk pertukaran, anda boleh merujukkan terus link dari blog anda ke blog ini kepada http://fadzrulhisyam.blogspot.com/ dengan memberikan tajuk blog ini iaitu Fadzrulhisyam ataupun nama aku sendiri sama ada Fadzrul atau Hisyam. Contoh:

Fadzrulhisyam


Fadzrul


Hisyam


Selain itu, anda juga boleh menggunakan pautan berimej yang telah disediakan di dalam blog ini untuk diletakkan ke dalam blog anda. Anda boleh copy kod HTML yang disediakan seperti di bawah:

FH_Banner_200x70_a



FH_Banner_200x70_c



FH_Banner_200x70_a



FH_Banner_200x70_a



FH_Banner_200x70_a



FH_Banner_200x70_a



*****

Nota kaki:
1. Kepada blog yang aku follow, link ke blog tersebut akan diletakkan secara automatik di dalam blog ini tanpa permohonan.
2. Link yang telah tersenarai di Sidebar adalah dikhususkan kepada individu-individu yang berkaitan kepada setiap kategori sahaja. Kepada link yang tidak berkaitan bagi setiap kategori, akan dihimpunkan ke dalam satu ruang himpunan link secara berkumpulan.
3. Untuk menghantar link exchange, sila nyatakan nama dan alamat blog. Contoh: Fadzrulhisyam, http://www.fadzrulhisyam.co.cc/
4. Setiap senarai blog akan diletakkan mengikut kategori susunan dari simbol character kepada nombor kepada huruf A-Z.
5. Kepada yang mahu bertukar banner, sila tinggalkan rekues anda di bahagian komen.

*****

Senarai Blog:
A
  1. Abdul Rahim
  2. Adham
  3. Adidas Shoes
  4. Adie'
  5. Aimy Yasmin [PM]
  6. Aimy Yasmin [X]
  7. Aireen Nabila
  8. Alif
  9. Amir
  10. Amira Syuhada
  11. Amirul Azfar
  12. Ammar Zakwan
  13. Anashahira
  14. Aesyad Azmin
  15. Atifa
  16. Ayuri Nadya
  17. Aziera Illina
  18. Azman Poniran
  19. Azrinda
  20. Send exchange request here


B
  1. Bukhari
  2. Send exchange request here


C
  1. Che Wan
  2. Send exchange request here


D
  1. Send exchange request here


E
  1. Errul Ramli
  2. Send exchange request here


F
  1. Fadilah
  2. Farah
  3. Farah Waheeda
  4. Farhana
  5. Farhana
  6. Fatiehah
  7. Fatiyah Najib
  8. Faznur
  9. Fiena
  10. Fifi Fazlina
  11. Fitrina
  12. Fizranier
  13. Send exchange request here


G
  1. Send exchange request here


H
  1. Hadi Halim
  2. Hafizah
  3. Hafizudin
  4. HaWaNiSwah
  5. Huesnaa
  6. Send exchange request here


I
  1. Ismat
  2. Send exchange request here


J
  1. Jamilulhakim
  2. Send exchange request here


K
  1. Send exchange request here


L
  1. Send exchange request here


M
  1. Mahirah
  2. Maisarah Mohd
  3. Marissa Norfis
  4. Mashitah
  5. Mellmerah
  6. Meor [PU]
  7. Meor [SF]
  8. Mimi Zimie
  9. Mirasue
  10. Mohd Farhan
  11. Send exchange request here


N
  1. Nadzirah
  2. Najyasyraf, Mr.
  3. Nazra
  4. Nurulsyazienna
  5. Nurwaniey
  6. Send exchange request here


O
  1. Send exchange request here


P
  1. Send exchange request here


Q
  1. Send exchange request here


R
  1. Raihan Yuhanis
  2. Raja Hanis
  3. Ronald
  4. Send exchange request here


S
  1. Shrek Shureko
  2. Sirhan, Mr.
  3. Siti Nurfatiha
  4. Souven
  5. Syazwan Nizam
  6. Syed Mazlan Syed Mat Dom, Mr.
  7. Send exchange request here


T
  1. Thalhah
  2. Send exchange request here


U
  1. Usamah
  2. Send exchange request here


V
  1. Send exchange request here


W
  1. Wahida
  2. Wan Ahmad Hafizudin
  3. Wigs
  4. Send exchange request here


X
  1. Send exchange request here


Y
  1. Send exchange request here


Z
  1. Zanna
  2. Send exchange request here


8 comments:

  1. check. link blog ku ada. trimas ^_^

    ReplyDelete
  2. http://ayuri89.blogspot.com/

    BUAT BANNER AK TAW..TENKIU2...

    ReplyDelete
  3. LPE LAK GTAU NAME KU...AYURI NADYA..TENKIU AGAIN

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..
    pe khabar hisyam,Pandai yek wat banner.Mantap2. Ingat aku lagi x?sksi?

    ReplyDelete
  5. wslm...
    huh...aku sihat je..aku xde la pandai wat banner sgt pon...

    ko? mane aku xingat...budak kelas aku yg besongkok sepanjang mase dlu...hahaha

    ReplyDelete
  6. salam.mcm mane nk buat banner tu yer??blh tlg ajar x?? http://nurafiqah89.blogspot.com/

    ReplyDelete

P/S: Kepada pemberi komen 'tanpa nama' atau 'anonymous' diharapkan dapat meletakkan nama samaran di kaki komen untuk menunjukkan keikhlasan anda. Terima kasih.