| 2 comments ]

Diumumkan bahawa transformasi blog Fadzrulhisyam sudah mencapai 90% lengkap. Transformasi ini adalah melibatkan penggunaan warna pada latar belakang, warna tulisan dan susunan pada blog. Transformasi ini mengambil masa kira-kira empat jam untuk dilakukan telah diuji berkali-kali untuk keberkesanan transformasi blog ini.

Untuk ketika ini, beberapa aplikasi dan pautan masih lagi tidak dapat disiapkan atas beberapa halangan. Namun begitu, usaha untuk menaik taraf blog ini akan tetap terus diusahakan. Untuk itu, komen dan kritikan membina amatlah diperlukan dari anda sekalian agar blog ini dapat memberi keselesaan kepada pembaca.

Untuk itu, anda boleh meninggalkan komen anda di Chat Box, ruangan Comment, atau hubungi pengendali blog ini secara terus (Skype, YM, e-mel, dll).

Sehubungan dengan itu, kepada semua pelawat blog ini, diharapkan anda dapat memberikan jawapan undi anda untuk menilai keberkesanan transformasi blog ini. Undian boleh dilakukan pada atas ruang post ini.

Sekian, harap maklum.

2 comments:

P/S: Kepada pemberi komen 'tanpa nama' atau 'anonymous' diharapkan dapat meletakkan nama samaran di kaki komen untuk menunjukkan keikhlasan anda. Terima kasih.