| 2 comments ]
Nampak survey di awal-awal blog ni? Apa lagi? Jomlah jawab. Aku agak memerlukan respon dari kamu, terutamanya bahagian "Soalan Serius". Tolong jawab, ya!

Terima kasih, jasamu dikenang.

*****
Nota kaki:
1. Kepada pembaca dari Facebook, sila klik pada bahagian 'view original post' di bahagian bawah note ini.

2 comments:

  1. SalaAm..

    Masih takut nak pikul tanggungjawab jadi ketua lagikah? Memang agak berat pada mulanya dan HaWa sendiri pun kalau kena jadi ketua boleh menggigil masa mula-mula dapat tanggungjawab tu. (Ini serius, bukan main-main). HaWa tahu Syam pernah ditawarkan jadi presiden PRD masa kat KMKN dulu. Di situlah mulanya rasa macam nak kenal Syam.

    Macam ni lebih senang.. Kalau Syam rasa Syam bersedia nak pikul tanggungjawab tu, Syam buat. Kalau tak, mungkin belum masanya lagi. Tapi lambat laun Syam kena jadi ketua juga untuk orang lain. Paling tidak ketua keluarga. Lagipun Syam anak lelaki sulung, kan??

    ReplyDelete
  2. Bukan sudah bersedia atau tidak, cuma nak pastikan sejauh mana mereka memerlukan saya untuk menggalas tanggungjawab ni, dan sejauh mana mereka dapat memberikan kepercayaan kepada saya untuk menggalas tanggungjawab ini.

    Kalau keputusannya menggalakkan, mungkin saya akan cuba untuk menyertai MPP....

    ReplyDelete

P/S: Kepada pemberi komen 'tanpa nama' atau 'anonymous' diharapkan dapat meletakkan nama samaran di kaki komen untuk menunjukkan keikhlasan anda. Terima kasih.