| 7 comments ]


Sesiapa yang masuk blog ini, sila ambli anugerah ini



Tepat pada 11.27 pagi, bertarikh 27 Julai 2009 blog aku telah menerima sebanyak 10000 view. Ini adalah jumlah rasmi sejak aku menggunakan aplikasi Histats pada 30 Disember 2008 dan jumlah view pada sebelumnya adalah di luar kadar perkiraan.

Pada masa ini juga, blog ini telahpun berumur 1 tahun 1 bulan dan 8 hari dan telah mempunyai sebanyak 273 post (tak termasuk post ini). Aku memantau penambahan jumlah view dari laman web Histats dan bukannya aku melakukan refresh' pada blog aku untuk mendapatkan jumlah 10000.

Sila lihat gambar di bawah ini untuk perkembangan jumlah view dari 9999 hingga 10000.



Statistik pada view yang ke-9999





Statistik pelawat dan view pada hari ini mengikut setiap sejam.





Statistik sepanjang 30 hari bagi view yang ke-9999.





Statistik pada view yang ke-10000.





Statistik harian mengikut jam semasa view mencapai 10000.





Statistik selama sebulan pada view 10000.



Semasa aku memasuki semula blog aku, blog aku sudah pun mencapai 10004 view.



10004 - Tak sempat nak kejar 10001.



Di bawah ini adalah statistik selama 60 hari.



Statistik pelawat dan view selama 60 hari.



Blog ini telah banyak mengalami perubahan dan transformasi sejak aku menggunakan platform Blogger dari platform Friendster Blog. Banyak juga telah aku pelajari sepanjang tempoh aku mengurus blog ini daripada hanya 1 blog, kini aku memiliki 5 blog rasmi dan 1 blog tidak rasmi (tak termasuk blog dummy).

Kepada semua pelawat, pembaca, penjenguk, spammers, pengomen, pengkritik, dan semua yang terlibat secara langsung atau tidak, terima kasih kerana sentiasa menyokong blog ini. Dengan ini, aku dengan senang hati akan menganugerahkan Anugerah Pembaca Setia kepada semua yang masuk ke blog ini.

Ambil sahaja, ini untuk kamu. Penghargaan aku kepada kamu. Anugerahnya ada di awal-awal post ini.

Terima kasih.

7 comments:

  1. nk jugak views mine(boleh?)
    anyway, thanks 4 d award..
    ske3

    ReplyDelete
  2. er..saya baru je masuk blog nie...xpelah..tggu tuan rumah jemput amik award..hik3...:P

    ReplyDelete
  3. wah makasih2

    cmna eh nk check statistik cmtu?

    nak tau jgk

    ^_^

    ReplyDelete
  4. Syabas coz dapat so much review! Hope u keep improving ur blog. Keep updated and interesting as usual keyh. Credits should be given for ur efforts through out just 1 year in this blog industry.Congrats again!

    X lupe juga, thanx coz menjemput menerima anugerah. Terharu2..sob3..hehe

    ReplyDelete
  5. hoo~ bnyk tu dh 10000 ek? fuhh!!

    anyway, thnks k...nnti aku update aku ltak dlm blog aku k....

    truskn berblogging :)

    ReplyDelete
  6. ~~tahniah2...xnk bt kenduri kesyukuran ke?? (",)

    ReplyDelete
  7. Purplez: sy x faham ape kehendah kamu di atas, tapi yg sy faham, u like d award... same2 ^^,

    Kembara: Silakan ambil award tuh...jgn segan silu. award ni untuk semua yg menyokong blog ni. Langsung atau xlangsung.

    Nazra: Kalu nak statistik camnih, leh register kat http://www.histats.com ur registered URL will be monitored since u are registered.

    Nadzirah: Thanks... I'll try my best to make me and others happy and comfortable with my blog.

    sha89: u're welcome...thx 4 ur supporting

    mawar: cadangan bagus tuh...leh wat tahlil skali...hurm...tumbang lembu sekor skali...bgs! bgs! thx 4 ur cadangan.

    ReplyDelete

P/S: Kepada pemberi komen 'tanpa nama' atau 'anonymous' diharapkan dapat meletakkan nama samaran di kaki komen untuk menunjukkan keikhlasan anda. Terima kasih.