| 1 comments ]
Ini kisah semasa ujian Engineering Mechanic Lab 2. Disebabkan aku sangat tertekan dengan projek dan assignment, aku pun menjadi tertekan untuk mengulang kaji apa yang sepatutnya sebelum ujian.

Walaupun aku dah memang buka lab sheet yang memang akan disoal semasa dalam ujian, tetapi aku tetap tak dapat menghadam apa yang aku baca dan apa yang aku nampak.

Oleh demikian, inilah antara gaya jawapan yang aku berikan tadi.



Soalan ni berkaitan dengan kepentingan beam dalam engineering design.





Soalan ni pula berkaitan dengan aplikasi graviti dalam menyelesaikan masalah kejuruteraan.



Ada gaya macam kartun tak jawapan aku? Sah markah pun nanti macam kartun.

*****
Nota Kaki:
1. Siang nanti ujian Solidworks pula. Aku tak buat latihan lagi ni.
2. Report masih banyak yang kena disiapkan.

1 comment:

  1. SalaAm..

    Tengah-tengah test pun sempat tangkap gambar lagi? Patutlah jawapan macam kartun.. Hehe..

    ReplyDelete

P/S: Kepada pemberi komen 'tanpa nama' atau 'anonymous' diharapkan dapat meletakkan nama samaran di kaki komen untuk menunjukkan keikhlasan anda. Terima kasih.