| 4 comments ]
Entri ini ditujukan khas kepada semua warga UMP di KK5. Di sini, aku ingin memaklumkan bahawa aku telah membuka satu server yang tak seberapa hebat untuk aku kongsikan kepada insan-insan lain di KK5. Untuk itu, kepada sesiapa yang agak-agak berminat untuk melihat atau menyedut apa-apa dari perkongsian aku, korang dipersilakan untuk ke alamat ini: http://172.30.4.149/

Untuk lebih mudah, boleh klik di pautan di kolum di sebelah kanan ataupun di bawah ini:


Fadzrulhisyam Server


Majulah server untuk UMP.

4 comments:

  1. aigooo....time exam week ko bkak kn??isk3
    sje nk kaco kefokusan study org len~ hak3

    ReplyDelete
  2. Aku bukan mengganggu fokus...tujuan utk menenangkan minda...har3x

    ReplyDelete
  3. From Najmi Harith,bakal pelajar UMP 2011/2012 jurusan automotive engineering..Just nak tanya kenapa rmai pihak mengatakan UMP ni x bagus berbanding Public universiti yg lain??...kdg2 saya sedih dan kecewa juga,tapi saya yakin saya mampu menyumbang sesuatu pada UMP..

    ReplyDelete
  4. nak tau bagus tak bgs tgk ranking UMP num brape skrg kat Malaysia..=)

    ReplyDelete

P/S: Kepada pemberi komen 'tanpa nama' atau 'anonymous' diharapkan dapat meletakkan nama samaran di kaki komen untuk menunjukkan keikhlasan anda. Terima kasih.