| 2 comments ]
Sejak bilalah aku minat membeli belah ni? Biasanya aku akan mengelat dalam hal-hal membeli belah begini. Aku menulis entri ini bukanlah nak membeli barang, tetapi nak mempromosikan kedai atas talian (online) ataupun aku namakan sebagai "toko online" yang diusahakan oleh aku dan Nadzirah, iaitu girlfriend aku memerangkap business partner dan chatting partner. Sleeping partner? Belum lagi. Tunggu masa. Insya-Allah kalau Allah izinkan. Haha!

Toko online yang baru ditubuhkan ini dinamakan sebagai Toko Hinara. Toko Hinara? Kenapa nama macam bunyi ada unsur Jepun? Aku pun pada awalnya tak sangka nama ni dipilih. Aku dah periksa kewujudan makna Toko Hinara dalam bahasa Jepun, tetapi tak ada apa-apa keputusan. Makanya nama ini tak ada orang yang boleh tuntut sebagai tred perniagaan mereka.

Toko Hinara diselanggara oleh FH Nara Enterprise (SA0277243-K) menyediakan pilihan-pilihan pakaian lelaki dan wanita untuk diperagakan dengan cara kasual mahupun formal. Kebanyakannya adalah lebih kepada pakaian kasual. Apa? Pakaian dalam? Buat masa ini, Toko Hinara tidak menjual pakaian dalam namun kalau banyak permintaan, bolehlah dirancang nanti.

Logo Toko Hinara
Kepada sesiapa yang berminat untuk menjenguk dan membeli bolehlah melawat ke laman web Toko Hinara beralamat di http://www.tokohinara.com. Selain itu, bolehlah menekan butang Like di page Facebook Toko Hinara di http://www.facebook.com/tokohinara atau ikut Twitter Toko Hinara di http://twitter.com/toko_hinara dan Instagram Toko Hinara di http://www.instagram.com/tokohinara.

Kalau ada soalan dan pertanyaan, boleh terus hubungi aku ataupun Nadzirah dengan cara perhubungan yang dimaklumkan di toko online kami.

Apa lagi? Jom bershopping!

2 comments:

P/S: Kepada pemberi komen 'tanpa nama' atau 'anonymous' diharapkan dapat meletakkan nama samaran di kaki komen untuk menunjukkan keikhlasan anda. Terima kasih.